за нас

Линд. Фошан Рајсон развојот на хардверите во кои. Линд. е професионален производител на различни видови мерки и цвеќиња, како што е пролетен душек, Рајсон се соодветни за светски познати пневатички оружје, како што е: SENCO, BEA, BOSTITCH, FASCO, ПРЕБАНА, ПАСЛОДЕ, АТРО, ДОФАСТ и...

Гледај Повеќе

Вести

Креативни употреби за матереси кои никогаш не си мислела

Содржина: Вовед 2. и спречи ја сликата 4. Практични апликации во DIY Проекти и макети 5. и патување 7. ФК за клипчињата за матресот 8. Заклучоци. Добредојдовте!


Целосното водство за клипчињата на матресот:

Вовед: Клиповите на матресот се суштински пристап за секој што бара удобно и незгодно спиење. Овие едноставни, но многу ефикасни алатки се осигуруваат дека твојот кревет останува на место, спречувајќи да се лизне, да се лизга или да се закачи. Во овој водач, ќе го разгледаме светот на душички клипови, нивните бенефиции, и како можат да го подобрат твоето искуство за спиење. Што е душекот?


Спојувач: Тајната за прилагодирани и уникатни проекти

Ако си ентузијаст или професионалец, Знаеш дека клучот за создавање навистина уникатни и прилагодени парчиња е во деталите. А кога станува збор за работата на суперниците, еден од најважните детали е начинот на кој ткаеникот се прикачува на рамката за мебел. Таму доаѓаат цртежи.


Стејнички став: Клучот за ефикасна и ефективна поправање на стреме

Ако сте во бизнис за поправање на мебелот, ефикасноста и ефикасноста ефикасноста се неопходни. Таму доаѓаат цртежи.


Тајната за професионална квалитетот

Кога станува збор за работата на супер, внимание на детали е клучно. И еден од најважните детали е начинот на кој ткаеникот е прикачена на рамката за мебел. Таму доаѓаат цртежи.


Голем пристап во 51-виот Кина Меѓународен саем за педер (Гангџо)


Упколестери: Алатката за поправка и DIY проекти

Ако си ентузијаст или професионалец, Знаеш колку е важно да имаш вистински алатки во твојот арсенал. И кога станува збор за поправање на мебелот и проекти за супер, Има една алатка која едноставно не можеш да го направиш без обврска.


Гледај Повеќе